Waarom Killer Brows?

  • Als je tot 6 weken lang mooi gevormde en gekleurde wenkbrauwen wil hebben;

  • Als je je wenkbrauwen niet elke dag wil bijwerken;

  • Als je even wat tijd voor jezelf wil met als resultaat: Killer Brows!

KILLER BROWS

Hoe ziet de behandeling eruit? 

 

Intake

We starten deze behandeling met een uitgebreide intake en kennismaking. Ik wil meer te weten komen over je wensen en wat je normaal gesproken met je wenkbrauwen doet. Als je je wenkbrauwen tekent, kom dan ook met getekende wenkbrauwen naar de afspraak. Dan kan ik gelijk zien. Samen bespreken we het plan van aanpak en dan ga ik aan de slag. 

 

Mapping

De eerste stap is het opmeten van de wenkbrauw. Dit is het meest cruciale om een mooie wenkbrauw te krijgen. Je wenkbrauwen moeten passen bij de stand van je ogen en je gezichtsvorm. Ik neem hier dan ook ruim de tijd voor en bespreek het met je voordat ik verder ga. 

 

Tinting

Hierna ga ik je wenkbrauwen verven, in de kleur die we tijdens de intake hebben besproken met elkaar. Deze kleur onthouden we en bij de volgende behandeling kunnen we deze weer gebruiken. 

 

Shaping

Nadat je wenkbrauwen gekleurd zijn, ga ik door met het shapen. Middels waxen, knippen en epileren verwijder ik de haren die buiten de perfecte vorm van je wenkbrauwen vallen. Zo creëer ik een natuurlijke wenkbrauw vorm. 

 

Resultaat

De verf blijft 1-2 dagen op de huid zichtbaar en 5-6 weken op je haren. De verwijderde haren blijven een week of 6 weg.

 

Advies

Omdat de verf zo’n 5-6 weken op je haren blijft zitten, raad ik je aan om na 6 weken een nieuwe behandeling te boeken. Je haren zijn dan ook weer aangegroeid en kunnen we je wenkbrauwen weer een mooie vorm en kleur geven. Zo blijven je wenkbrauwen altijd mooi!

 

Nazorg

De eerste 24 uur na de behandeling zijn er een aantal dingen belangrijk:

  • Vermijd producten met olie en houd je wenkbrauwen droog; 

  • Vermijd de zon en zonnebank;

  • Probeer je wenkbrauwen zo min mogelijk aan te raken. 

 

Totaal duurt de behandeling zo’n 40 minuten.